zondag 13 juli 2008

Backup-Connect benoemd tot Golden Partner door Ahsay Online Backup System

Plaats, Huizen - Hong Kong, oktober 2006 - Backup-Connect, leverancier van online backup-diensten, gaat samenwerken met Ahsay Online Backup System. Deze ontwikkelaar van online backup-software heeft Backup-Connect benoemd tot Golden Partner. Dit houdt in dat het supportteam van Backup-Connect direct samenwerkt met de ontwikkelaars van Ahsay. Hierdoor kan het team klanten sneller en beter ondersteunen en een optimaal serviceniveau bieden.

De gebruikersvriendelijke online backup-oplossingen van Backup-Connect werken naadloos samen met Ahsay-software. Backup-Connect levert de producten aan resellers, partners en eindklanten. Klanten kunnen de oplossingen bestellen via de webshop op http://www.backup-connect.nl

"Backup-Connect en Ahsay vullen elkaar uitstekend aan", zegt Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. "Ahsay richt zich volledig op de ontwikkeling van hoogwaardige software. Wij zorgen ervoor dat klanten hiervan maximaal profiteren via toegankelijke totaalpakketten." Backup-Connect levert ook vertalingen van Ahsay-softwaredocumentatie voor klanten en is betrokken bij bèta-tests.

Het partnership tussen de bedrijven gaat per direct in en is van toepassing in alle elf landen waar Backup-Connect een vestiging heeft. In de meeste landen waar Backup-Connect actief is, is het bedrijf de enige Golden Partner van Ahsay.

Geen opmerkingen: