zondag 13 juli 2008

Backup-Connect sluit partnerovereenkomst met Coxin

Backup-Connect, leverancier van online back-updiensten, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Coxin BV, kennisleverancier voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Gezamenlijk kunnen deze bedrijven de automatisering en het ontzorgen van eerstelijnsgezondheidszorginstellingen verbeteren. Tot deze instellingen behoren huisartsenpraktijken en -posten, gezondheidscentra, fysiotherapeuten en apotheken. Backup-Connect kan, voor eindklanten van Coxin, die niet kiezen voor ASP, de automatische online back-up van gegevens verzorgen.

“De diensten van Backup-Connect en Coxin sluiten naadloos op elkaar aan. Coxin neemt de volledige automatisering van processen voor haar rekening en wij zorgen ervoor dat de belangrijke data van de klanten niet verloren gaat”, zegt Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. “Zo kan Coxin eerstelijnszorginstellingen een nog completer pakket van automatiseringsdiensten leveren en kan het bedrijf zijn klanten garanderen dat hun gegevens altijd veilig en betrouwbaar opgeslagen zijn.”

“Zorginstellingen stellen uitzonderlijk hoge eisen aan de opslag van gevoelige patiëntgegevens. Een goede automatische back-updienst voor de data mag daarom niet ontbreken in ons dienstenaanbod”, zegt Rudy Breddels, commercieel manager bij Coxin. “Door het partnership met Backup-Connect kunnen wij klanten een automatische gegevensback-up aanbieden, terwijl dit vóór de samenwerking niet mogelijk was. Zo maken de online back-updiensten van Backup-Connect ons dienstenportfolio compleet. En vergroten wij onze bijdrage aan het ontzorgen van eerstelijnszorginstellingen.”

De samenwerking met Coxin geeft Backup-Connect de mogelijkheid zijn klantenbestand en naamsbekendheid verder uit te breiden. Bij elke zorginstelling waar Coxin de automatisering verzorgt, wordt de oplossing van Backup-Connect voor de automatische back-up van gegevens aangeboden. De belangrijke data wordt dagelijks online opgeslagen. Daardoor is de meest recente informatie te allen tijde via Backup-Connect direct beschikbaar. Het partnership tussen de bedrijven loopt nu twee maanden naar volle tevredenheid.

Geen opmerkingen: