zondag 13 juli 2008

MegaSellers Automatisering en Backup-Connect tekenen voor samenwerking

Backup-Connect, leverancier van de dienst online backup en MegaSellers Automatisering, ICT-leverancier voor het MKB hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door deze samenwerking wordt het portfolio van MegaSellers uitgebreid met een belangrijke dienst voor het MKB, de online backup. Met deze aanvulling breidt MegaSellers haar dienstenpakket uit.

MegaSellers Automatisering kan door deze samenwerking bedrijven van 1 tot 500 werkplekken voorzien van een zorgeloze backup. De backup kan direct online worden besteld met de hardware of kan door de specialisten van MegaSellers op locatie worden geïnstalleerd. Na de installatie wordt de backup dagelijks automatisch gemaakt en direct veilig buiten het pand van de klant opgeslagen.

Raymond Perridon, algemeen directeur bij MegaSellers: “Het aanvullen van ons portfolio met de online backup is erg waardevol voor ons. We verbreden hiermee ons dienstenpakket, dat versterkt onze relatie met de klant. Bij iedere bestelde server of PC wordt nu standaard een online backup aangeboden. Dat slaat goed aan, alleen al om het simpele feit dat ieder bedrijf een backup nodig heeft. De keuze voor de online backup is dan eenvoudig.”

Hilco de Roo, commercieel directeur bij Backup-Connect: “MegaSellers is voor ons een belangrijke partner. Onze doelgroepen overlappen elkaar. Dankzij het enorme bereik van MegaSellers kunnen we snel veel klanten voorzien van de online backup.”

Geen opmerkingen: