zondag 13 juli 2008

Offixs biedt complete werkplekken nu met online backup

Succesvolle samenwerking Offixs en Backup-Connect

Offixs heeft haar concept voor compleet ingerichte werkplekken uitgebreid met de online backup. Het bedrijf biedt speciaal voor MKB-ondernemingen complete en gestandaardiseerde werkplekken tegen een schappelijk tarief. Een computer, software, online backup, IP-telefonie en internet, alles bij elkaar in één pakket. Kopzorgen over onderhoud, beveiliging en verlies van data zijn verleden tijd.

De uitbreiding van de dienstverlening met de online backup is volgens Wim Verwij een logische stap. ‘Voor veel bedrijven is het maken van de backup het enige wat zij nog zelf doen. Dat wij de backup ook uit handen nemen past helemaal in ons concept. Dagelijks wordt voor onze klanten de backup nu automatische gemaakt en, misschien wel belangrijker, direct buiten het bedrijfspand veilig opgeslagen. Dankzij de meest moderne beveiligings- en compressietechnieken wordt de backup veilig en efficiënt gemaakt. Zonder dat onze klanten hier naar om hoeven te kijken’

De keuze voor Backup-Connect als dienstverlener voor de online backup is weloverwogen. Klanten van Offixs hebben de beschikking over professionele soft- en hardware, afkomstig van A-merken. Backup-Connect vult dit prima aan. Als grootste zakelijk online backupprovider bieden zij ons het vertrouwen en de veiligheid die onze klanten van ons verwachter. Daarnaast zorgt de uitgebreide pakketkeuze van Backup-Connect dat de Offixs klanten altijd het juiste abonnement hebben tegen een concurrerende prijs.

Geen opmerkingen: